Wat is typisch voor ons

Yvonne van Deursen

“Prettige bemoeial”
Wat ik bewonder aan Yvonne is haar levendige en inspirerende manier waarop ze mensen in beweging zet en kan confronteren op een aangename manier.  Haar heerlijk gevoel voor humor laat haar toe om snel tot de essentie te komen. 

Ivie Cardinaels

“Confronterende katalysator”
Wat ik bewonder aan Ivie is haar analytisch vermogen en haar sterke, energieke persoonlijkheid met een heerlijke hoek af. 
Ze is doelgericht en gaat zover als nodig is en geeft zich daar volledig voor.

Twee eigenzinnige complementaire organisatiecoaches met een stevige business ervaring in sales, research, leiderschap & internationale bedrijven.

Yvonne van Deursen

Prettige bemoeial

Bezielers

Ivie Cardinaels

Confronterende katalysator

Wat ik bewonder aan Yvonne is haar levendige en inspirerende manier waarop ze mensen in beweging zet en kan confronteren op een aangename manier.  Haar heerlijk gevoel voor humor laat haar toe om snel tot de essentie te komen. 
Wat ik bewonder aan Ivie is haar analytisch vermogen en haar sterke, energieke persoonlijkheid met een heerlijke hoek af. Ze is doelgericht en gaat zover als nodig is en geeft zich daar volledig voor.
Ons DNA

There is a sense behind our madness

Wat we doen

We komen binnen en zijn weer weg

Als coach willen we onszelf zo snel mogelijk overbodig maken zodat je zelf autonoom verder kunt. 

Diepgang is voor ons hierbij wel een vereiste waardoor we ook direct starten als we elkaar zien/horen.

 

We creëren een context waarin iedereen aangemoedigd wordt om het beste uit zichzelf te halen

 

Gedreven

We bijten ons vast totdat we iedereen in beweging hebben, je ziet ons niet snel langs de zijlijn staan.

Eigenzinnig

We zijn niet doorsnee in onze werkwijze en gaan direct vanaf het begin op zoek naar de kern van de zaak.

Concreet

In plaats van te praten over doen we het direct. In plaats van te focussen op modellen focussen wij op het proces en de mensen

Verbonden

We werken met een doel voor ogen en dat stopt meestal niet aan de grenzen van een afdeling. We pakken door totdat we het doel bereikt hebben en aarzelen niet om binnen de organisatie daarvoor de juiste partijen aan te spreken en te betrekken.

For the better

We willen de juiste dingen doen om een positieve impact te hebben en zo ook het verschil te maken voor een krachtigere, integere maatschappij. We doen dat nuchter en met het oog op de lange termijn.

No-Nonsense

We breken met beleefdheidsformules, zeggen wat u niet durft te zeggen in combinatie met het zoeken naar mogelijkheden en oplossingen.

Wat men over ons roddelt ...

BlauwKonijnhuis

Binnen de muren van het BlauwKonijnhuis is er ruimte om te experimenteren, de dingen in vraag te stellen, te reflecteren, te bouwen, te inspireren, te lachen, te praten, antwoorden te vinden en te ontdekken.

Copyright © 2021 BlauwKonijn®, alle rechten gereserveerd